Avís legal

mazo_okAquest és el lloc de la Revista El Far de l’Empordà, publicació editada per MÍTIC Gestió Cultural amb domicili al c/ López Puigcerver núm. 21 de Palamós (CP-17230), NIF 46652604W, i correu electrònic administracio@elfardelemporda.cat. El domini elfardelemporda.cat pertany a MÍTIC Gestió Cultural.

Drets i responsabilitats sobre els continguts
La Revista El Far de l’Empordà té finalitats informatives i de divulgació general i cultural. Els autors han autoritzat l’edició dels seus textos, fotografies o altres creacions tant per a l’edició en paper com en l’edició electrònica accessible des d’aquest lloc. En conseqüència els continguts de la Revista El Far de l’Empordà es poden destinar únicament a les finalitats abans esmentades. En queda exclosa la utilització amb finalitats comercials per a les quals caldrà obtenir autorització expressa i prèvia del titular dels drets.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc i de la Revista El Far de l’Empordà en una pàgina aliena a la pròpia de la Revista, excepte en casos prèviament autoritzats pels editors.

La Revista El Far de l’Empordà no s’identifica necessàriament amb les afirmacions i opinions dels autors i col·laboradors.

Protecció de dades
La Revista El Far de l’Empordà entén que en el moment d’omplir els formularis que figuren en el seu lloc, l’usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i del tractament que se’n derivarà. Amb l’enviament d’aquests formularis MÍTIC Gestió Cultural queda autoritzada a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i a incorporar aquestes dades als seus fitxers d’acord amb el que estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP).

L’usuari del web que facilita dades de caràcter personal a MÍTIC Gestió Cultural podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d’acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a la Diputació.

El Far de l’Empordà informa que aquest lloc web pot utilitzar galetes (cookies) en alguns processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l’usuari a l’efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web de la Diputació. La vigència d’aquestes galetes serà l’estrictament necessària per aquesta finalitat. En cap cas s’utilitzen galetes per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. En qualsevol cas l’usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes.