Dolors Moret Ferriol és la palamosina de més edat amb 110 anys

PALAMÓS

a2

Avui dimarts ha celebrat aquest destacat aniversari envoltada de tota la seva família. L’alcalde de Palamós i la regidora d’Acció Social l'han felicitat personalment amb l’obsequi d’un ram de flors. L’acte també ha comptat amb la presència de l’alcalde de Begur, municipi on va néixer Dolors Moret. La senyora Moret té actualment dos fills, set néts, tretze besnéts i dos rebesnéts.

Avui dimarts 10 de gener, la palamosina Dolors Moret Ferriol ha celebrat el seu aniversari, arribant a la destacada xifra dels cent deu anys, la persona de més edat actualment al municipi.

Per aquest motiu l’Ajuntament de la vila ha felicitat la senyora Moret amb l’obsequi d’un ram de flors, que en nom del municipi li ha lliurat l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat de la regidora d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós, Natàlia Casellas.

La celebració s'ha realitzat, en companyia de la seva família, a la residència de Lola Moret, situada al barri de Mas Guàrdies, a Palamós. Les flors i les felicitacions d’amics i veïns han estat els elements protagonistes d’aquesta celebració.

Aquest acte també ha comptat amb la presència de dos destacats representants del municipi de Begur, vila on va néixer Moret, concretament de l’alcalde begurenc, Joan Loureiro, i de la regidora d’Acció Social d’aquest municipi, Encarnació Garcia.

Dolors Moret Ferriol
Nascuda l’any 1907, la senyora Moret va dedicar tota la seva vida professional a l’ofici de telefonista que va realitzar al municipi de Begur, des dels 13 anys i fins a la seva jubilació.

Des de fa vint-i-cinc anys Lola Moret resideix a Palamós on també viu una part de la seva família, fills i néts. Casada amb Martí Platja Congost, de Begur, van tenir un fill Pere Platja Moret (propietari de l’Hotel Marina a Palamós fins a la seva mort).

Posteriorment Dolors Moret es va casar en segones núpcies amb Ricard Isern Sau, resident a Torrent, amb el qual va tenir dos fills més, Ricard i Dolors Isern Moret.

Vídua dels seus dos marits, la senyora Dolors Moret Ferriol té actualment dos fills, set néts, tretze besnéts i dos rebesnéts.