Els centres de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà celebren Sant Jordi

PALAMÓS

noticia_1

Palamós Gent Gran, l’Hospital de Palamós i els diferents centres d’atenció primària han organitzat activitats per als seus residents i usuaris.
Un any més, la diada de Sant Jordi serà present als diferents centres de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà. Així, Palamós Gent Gran, l’Hospital de Palamós i els diferents centres d’atenció primària celebraran d’una manera o altra la diada.

PALAMÓS GENT GRAN

Els residents de Palamós Gent Gran i els voluntaris de la Creu Roja han preparat roses aquests dos darrers mesos. Per Sant Jordi seran a la Plaça Major de Palamós de 10 a 13h venent les flors de producció pròpia i d’altres manualitats fetes de ganxet i goma eva.
Els diners que recaptin els destinaran a la compra de material per als seus tallers de manualitats que realitzen al llarg de tot l’any.

CENTRES D’ATENCIÓ PRIMÀRIA

Els nens i nenes que visitin els serveis d’urgències dels diferents centres d’atenció primària i de l’hospital rebran un exemplar de “La llegenda del Drac Dragui” de Toni Argent i Núria Ramon. El llibre s’emmarca dins la campanya Cap nen sense conte que té per objectiu fomentar la lectura entre els més petits.

HOSPITAL DE PALAMÓS

On més activitats es concentraran serà a l’Hospital de Palamós. El divendres 21, es repartirà un petit obsequi entre els ingressats. Aquest any serà un punt de llibre en forma de rosa, que ha realitzat el grup de voluntaris de l’hospital.
El mateix divendres, un grup voluntari d’alumnes i professors de l’escola la Salle de Palamós visitaran les recepcions centrals del centre per repartir-los punts de llibre elaborats per ells mateixos. També es disfressaran de Sant Jordi, Drac i Princesa i visitaran els nens ingressats a planta de pediatria.
Des de fa dues setmanes, el punt d’informació de l’hospital s’ha convertit en el punt de recollida de llibres usats que es vendran durant el dia de Sant Jordi. Tots els diners recaptats aniran destinats al “Projecte Xevi”, associació d’ajuda solidària amb el Senegal.
El fisioterapeuta de l’hospital, Màrius Pla, ha escrit el llibre “La essencia que hay en ti”. Es tracta és un conte de creixement personal i que suposa la seva primera incursió en el món literari. Estarà signant llibres a la Gavina el dissabte a la tarda i tot el diumenge i a Can Romero el dissabte al matí.
Gran part d’aquestes activitats són possibles gràcies a la tasca dels voluntaris i voluntàries. Des del SSIBE els volem agrair sincerament la seva dedicació durant tots els preparatius i la diada.