Palafrugell participa als actes d’agermanament i d’intercanvi cultural a les poblacions de Mirepoix i Arróniz

PALAFRUGELL

foto_1

Aquest passat cap de setmana s’han celebrat trobades d’intercanvi cultural i d’agermanament entre la població de Palafrugell i les localitats d’Arróniz (Navarra) i Mirepoix (Occitània).
El dissabte 15 d’octubre, la programació dels actes a Arróniz es van iniciar amb una cercavila amb grallers, al que van seguir les rondes de la coral i de l’escola de jotes de la localitat. Els actes van finalitzar amb un sopar popular i les actuacions de grups musicals locals, acompanyats de formacions de Palafrugell.
D’altra banda, també aquest cap de setmana, la localitat occitana de Mirepoix va rebre la visita d’una delegació de Palafrugell, integrada per una cinquantena de persones, que va participar en els actes que es realitzen de forma anual per commemorar l’agermanament entre les dues poblacions. Entre els diferents actes que es van dur a terme n’hi va haver de culturals i esportius, així com un sopar de germanor entre les dues delegacions. El conveni d’agermanament es va firmar el 7 d’octubre de 1984, de manera que se celebrava el 32è aniversari d’aquesta relació.